Het is bijna zover! De Castingdag Miss Modespektakel maandag 24 juli, de laatste ins en outs!

Geplaatst in: Uncategorized | 0

Maandag 24 juli, d-day! De castingdag voor Miss Modespektakel! En oh wat zijn we trots en blij! Maarliefst 20 beauty’s hebben zich al aangemeld! Super tof en dat zo vlak voor de vakantieperiode! Wat een enthousiasme onder de meiden! Het gaat een fantastische dag te worden!

We zijn te gast bij het Tuindorphotel ’t Lansink, waar we in de prachtige Storklounge een mooi programma hebben! De puntjes staan op de i: Iedereen (beauty’s en jury) is volledig geïnformeerd en het complete team wat aan deze dag meewerkt heeft er super veel zin in!

CASTINGDAG

Na de registratie krijgen alle kandidaten een lichte styling van het professionele team van Müfide Hair & Art en dan gaat de dag echt beginnen!
De dag wordt gehost door Ferry de Graaf, bekend van het programma Durf te vragen op rtl 5. Ferry kent de klappen van de zweep en heeft een brede achtergrond als presentator, voice over, model, danser, musicalacteur, zanger en acteur. Ferry begeleidt de beauty’s op een waanzinnige leuke manier door de dag en presenteert het gehele programma. Hij weet als geen ander de spanning op te bouwen als het moment suprême aanbreekt, de bekendmaking van de finalisten.
Een casting zonder castingfotograaf is geen casting. Martin Bosker van Slightly Tilted maakt van elke kandidaat een prachtige castingfoto. Martin is gespecialiseerd in fotografie, motion media & design en biedt een uitgebreid pakket om een zo compleet mogelijke service te bieden. Martin heeft veel ervaring met de fotografie van Artiesten, modellen en doet veel opdrachten voor het bedrijfsleven.
De castingdag omvat ook een professionele catwalktraining. Linda Eertink en Anouk Poell, beide professioneel model en trainer, lopen de kandidaten letterlijk door de dag heen. Niet voor niets moeten er hoge hakken meegenomen worden van minimaal 10 cm hoog om maximaal te kunnen presteren voor het oog van een deskundige castingjury!
Aan het einde van de dag rond 15.45 uur dan gaat het echt spannend worden! Welke beauty’s behoren er tot de finalisten die gaan schitteren met de Grande Finale op de catwalk tijdens Modespektakel Hengelo op zondag 10 september! Vanaf volgende week ga je deze posters zien bij alle deelnemende ondernemers in Hengelo!
Naast de impressiefoto’s die gedurende de dag door Martin Bosker van Slightly Titled worden gemaakt zal Koen Kleinsmiede van Allus Media een prachtige videoimpressie maken, uiteraard plaatsen we deze op al onze kanalen zodat je de dag nog eens rustig kunt herbeleven.

Prachtige prijzen, de jury en aanmelden

 

En natuurlijk niet de vergeten… er zijn prachtige prijzen te winnen! Check de prijzenpagina voor onder andere het prachtige prijzenpakket, de jury’s en alle andere informatie.

Nog niet aangemeld, maar wel zin in deze super challenge? Doe het snel want aanmelden kan nog tot en met zaterdag 22 juli a.s. via de website!

Tot snel!