‘Het idee wat mij jaren bezig houdt’

Geplaatst in: Uncategorized | 0

Al jaren was ik van plan om een Miss Verkiezing te organiseren. Door mijn passie voor haar, de haute coiffure shows en fashion shoots die ik heb verzorgd heb ik veel modellen mogen ontmoeten. Dat inspireerde mij.

Maar, hoe zet je dit nou helemaal op poten? Na vele lijnen uitgeworpen te hebben naar goed bevriende fashion-fotografen, modellen en fashionista’s kwam ik tot het prachtige idee om een Miss Verkiezing te organiseren voor millennials hier in Hengelo tijdens het Modespektakel.

Na enkele mode spektakels mee gedaan te hebben vond ik het tijd voor iets nieuws, een leuk idee. Toen dacht ik aan het idee wat al jaren in mijn achterhoofd ronddwaalde. DE MISSVERKIEZING!

Vervolgens heb ik contact gezocht met het team van Het Modespektakel. Door hen is mijn idee met enthousiasme ontvangen en hebben wij samen met Linda Eertink en Wendy van den Hoeven mijn idee werkelijkheid laten worden.

Het is nu eindelijk zo ver!

Op 24 juli is een castingdag waar wij vele Missen in spé mogen ontvangen.
Deze modellen krijgen van Linda Eertink en Anouk Poell een catwalk training, een fotoshoot door Martin Bosker en worden gejureerd door Jacco Zijp (directeur EMEF Modeshow Producties) Linda Eertink, Anouk Poell en Marlies Morssink (eigenaresse van No.5 by MM) en mij.

Maar wat win je eigenlijk?

Je hebt de eer om de allereerste Miss Modespektakel te zijn, compleet met sjerp en kroon. Je mag meelopen als model bij de Hairshow van Müfide Hair & Art en Hellen van Rees tijdens de Fundraising Fashion Fair op 19 november a.s. in Hengelo. Je krijgt een internationale opdracht aangeboden door EMEF Modeshow Productions en een professionele portfolio met foto’s van jou gemaakt door Willem van Walderveen waarmee je zelf actief aan de slag kunt, mocht je de smaak te pakken hebben.

Je mag één volledige outfit welke je hebt geshowd uitkiezen en mee naar huis nemen. Ook win je een Balmain Hair Care pakket ter waarde van € 150,- aangeboden door Müfide Hair & Art.