HOE WERKT HET EN WAT KUN JE VERWACHTEN?

Allereerst hebben we je inschrijving nodig!

Catwalk training & Castingdag

Op maandag 24 juli 2017 vindt een gezamenlijke catwalk training plaats door professionals Linda Eertink en Anouk Poell waar je de fijne kneepjes leert van het professioneel catwalk lopen. Op deze zelfde dag zal ook de casting plaatsvinden en wordt je op de foto gezet.

Tijdens de castingdag, gaat de castingjury bepalen welke drie winnaressen mogen gaan strijden om de allereerste titel Miss Modespektakel 2017.

Foto: Marieke Dijkhof

Met jouw inschrijving heb je sowieso een professionele catwalk training en een mooie foto in the pocket!

Fotoshoot door Willem van Walderveen

Met de drie winnaressen wordt er een uitgebreide fotoshoot gedaan door Willem van Walderveen op maandag 28 augustus voor de portfolio’s. Deze portfolio’s dragen we over aan de vakjury die je fotoshoot meeneemt in de beoordeling tijdens de finale op zondag 10 september.

En dan… zondag 10 september, de grande finale!

Je loopt 3 rondes op een echte catwalk op het Lifestyle Event (na elke reguliere modeshow van het Modespektakel), waar je volledig gestyled de catwalk op gaat. Je outfits en accessoires gaan geheel mee in het thema van het Modespektakel, namelijk de nieuwste trends in de najaars,- en wintercollectie. Aan alles wordt gedacht op het gebied van kleding, accessoires, sieraden en schoenen, gesponsord (link naar sponsoren) door de binnenstadondernemers van Hengelo. Je haar en make up zal worden verzorgd door de professionals van Müfide Hair & Art. Aan de vakjury de schone taak om de allereerste Miss Modespektakel te verkiezen! Wie weet ben jij dat wel!